Juhász István, parkettás mester


RZ Combi Fleckenlöser - RZ kombinált foltoldó

Speciális ragasztó-, folt és szennyoldó fekete gumimaradék, filctoll, tina, golyóstoll, zsír, diszperziós festék, lakk és vízálló ragasztómaradványok eltávolítására laminált padlóhoz.

Használat előtt felrázandó. Használat előtt takart, nem feltűnő helyen végezzen próbát, hogy a padlóját a tisztítószer nem támadja-e meg.

A próbát követően a foltot permetezze be, majd hagyja a szert 1-5 percig hatni. Ezt követően jó nedvszívó kendővel a folt eltávolítható. Makacs foltok esetén használjon kefét vagy dörzsszivacsot, illetve az eljárást ismételje meg. Ezt követően a területet ködnedves kenddővel törölje át.

A használat során ügyeljen arra, hogy az illesztésekbe a szer ne hatoljon be, a fugákat ennek érdekében permetezés előtt takarja le.

A foteltávolítást jól szellőzetett helyiségben végezze!
Kaindl Laminate Cleaner - Kaindl laminált tisztító

10 liter felmosóvízbe tegyen 4 kupaknyi tisztítószert. A felmosás során csak alaposan kifacsart, ködnedves felmosórongyot vagy moppot használjon. A laminált padló vizes felmosása tilos!

Használat előtt felrázandó.

Ennek az útmutatónak az utasításai és adatai a technikai jelenlegi állásának felelnek meg. Ezen információk a tájékoztatást és a nem kötelező jellegű irányelveket képviselik. Mindezek következtében ezen információk nem képezhetik szavatossági igény esetén.
Untitled